Suunnistus

MOBO -suunnistus

MOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite - kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. Tästä huolimatta tarvitset suunnistuksen perustaitoja selvitäksesi MOBO-radoista. Sovelluksen kartat ovat normaaleja suunnistuskarttoja ja suunnistaessasi voit hyödyntää sovelluksen sisäänrakennettua kompassia. Rastipisteessä on aina QR-koodi ja joillakin radoilla myös NFC-tarra leimausta varten. Leimaustiedot siirtyvät sovelluksesta automaattisesti MOBOn verkkopalvelimelle, jossa on nähtävissä MOBOn tilastot. MOBO-sovellus on kehitetty paikallisia kiintorastiratoja varten ja sen avulla kuka tahansa voi suunnistaa.

MOBO -sovellus toimii Windows Phone, Android ja iPhone-puhelimilla.

Sovelluksen latauksesta saat tietoa:
mobo.suunnistus.fi

<< Etusivu | < Tekemistä

Jämi on tullut suunnistusväen tietoisuuteen monien tapahtumien ansioista. Jämi-Jukola 2004 keräsi paikalle lähes 40 000 suunnistajaa ja suunnistuksen ystävää. Vuonna 2008 Ikaalisten Kylpylässä pidetyn Leimaus-leirin 1 200 osanottajaa vietti päivän Jämillä. 2009 helmikuussa Jämi oli hiihtosuunnistuksen SM-kisojen näyttämönä. Syys-lokakuun vaihteessa järjestetään Jämin suunnistusmaraton.

Tule nauttimaan suunnistuksesta Jämin kiintorastireitistölle, joka sisältää 40 rastia. Numerojärjestyksessä reitti on noin 18 kilometrin mittainen.

Kiintorastikarttoja voit ostaa Lumikahvilasta (Sormelantie 77), alkaen 5 €/kpl.

JÄMI Rogaining - yhdessä tekemistä ja nauttimista luonnosta. Katso lisää tästä.

Tiedustelut

Jämikeskus
+358 (0) 40 573 6120
myynti@jamikeskus.fi